Despre noi

Ce este Ro-ceasuri.ro?

Ro-ceasuri te ajută să descoperi cele mai bune ceasuri si accesorii vândute de diferiți comercianți cu amănântul din România, prin organizarea acestora într-un catalog cuprinzător pe care îl găsiți pe Ro-ceasuri.ro.

Ați găsit ceva ce vă place?

Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe produsul dorit pentru a-l putea achiziționa direct de la comerciant.

Ce tipuri de magazine găsiți pe Ro-ceasuri?

Ro-ceasuri înglobează zeci de magazine online precum și cele mai la modă mărci pentru fiecare dintre următoarele categorii: ceasuri de mana, smartwatch, ceasuri casual, ceasuri de firma etc

Ro-ceasuri.ro vinde aceste produse direct?

Ro-ceasuri colaborează direct cu diferiți comercianți cu amănântul și magazine din România pentru a se asigura că prețurile, produsele și disponibilitatea acestora sunt actualizate în mod regulat pentru ca experiența dumneavoastră pe Ro-ceasuri.ro să fie căt mai plăcută și utilă.

Atunci când faceți click pe unul dintre produse și/ sau apăsați pe butonul “Vezi pret” vă vom redirecționa către site-ul retailerului, deoarece Ro-ceasuri nu vinde sau livrează direct niciunul dintre produsele pe care le veți găsi pe site.

Daca aveti intrebari suplimentare sau doriti sa va ajutam sa gasiti un produs in catalog, ne puteti scrie la [contact @ Ro-ceasuri.ro]